Hur vet man om man har nagelsvamp? Testa dig själv!

Är du osäker om du har nagelsvamp eller inte? Testa dig här och nu!

Nagelsvamp är väldigt vanligt. Faktiskt är hälften av alla nagelsjukdomar orsakade av nagelsvamp.* En nagelsvampsinfektion orsakas av en svamp som har trängt in i nageln. Svampinfekterade naglar läker nästan aldrig ut av sig själva och är smittsamma.

Om du får reda på att du har nagelsvamp bör du påbörja behandling så snart som möjligt för att hindra symptomen från att förvärras och från att spridas till andra naglar. Ju tidigare du börjar behandla, desto bättre!

*Thomas J et al. J of Clinical Pharmacy and Therapeutics 2010: 35; 497-519

Nalox testa dig själv

Det här enkla testet består av fyra frågor som gäller de naglar du är orolig för.*

Nagelsvamp är den vanligaste orsaken till nagelproblem. I tidiga stadium är många människor helt ovetande om att de har en infektion då den ofta är helt smärtfri i början, men lämnas den obehandlad kan nagelsvamp orsaka smärta och obehag och till och med göra att nageln faller av.

*Observera att detta test endast ger en indikation och inte ersätter en officiell diagnos från läkare. Du kan uppsöka din läkare för en diagnos.


Testa dig själv:

Nagelsvampsymptom

Nagelsvamp är orsaken till cirka 50 % av alla nagelproblem. Vilka är symtomen?

Symtom på nagelsvamp

Var kan jag köpa Nalox?

Nalox finns att köpa på de flesta apotek. Det går även att beställa Nalox online från ett nätapotek.

Se var du kan köpa Nalox

Nalox – unik trippelverkande nagelsvampbehandling

Nalox motverkar nagelsvamp, minskar missfärgning, stärker och mjukar upp de yttre lagren av nageln. Ofta med synlig förbättring redan efter två veckor.

Läs mer