Hur fungerar Nalox?

Nalox har en trippelverkande effekt.

Nalox förändrar nagelns mikromiljö genom en patenterad trippelverkande formula. På det här sättet motverkas framtida svampangrepp, fula missfärgningar avlägsnas och nagelns utseende förbättras.

Fungerar Nalox? Nalox är kliniskt bevisat att vara effektivt mot nagelsvamp. Dess fysikalisk anti-fungala effekt bryter ned de svampceller som vanligen orsakar nagelsvamp.

Nalox har en keratolytisk effekt som kan liknas vid en kemisk peeling. Genom att mjuka upp och försiktigt lossa de skadade lagren från nageln jämnar Nalox ut nageln, avlägsnar missfärgningar och förbättrar nagelns generella utseende.

Triple acting stamp

En vanlig anledning till att nageln blir ful och deformerad är att den är för torr. En torr nagel kan brytas, börja flagna och får ofta en gulaktig nyans. Nalox tillför och binder fukt i nageln och återskapar på så sätt fuktbalansen. Detta påverkar nagelns tillstånd och ger dina naglar ett hälsosammare utseende.

Nalox har en fysikalisk antifungal effekt och bryter ned de svampceller som vanligen orsakar nagelsvamp. Nalox har en patenterad lösning som består av propylenglykol, urea och mjölksyra. Ingredienserna i Nalox är alla godkända för användning i läkemedel och helt nedbrytbara. Produkten innehåller inga konserveringsmedel eller parfym.

Var kan jag köpa Nalox?

Nalox finns att köpa på de flesta apotek. Det går även att beställa Nalox online från ett nätapotek.

Nalox är en unik behandling av naglar infekterade av nagelsvamp – med trippelverkande effekt

Vi kommer att visa dig varför Nalox är hjälpen du behöver för att fullfölja behandlingen och få en frisk nagel.

Nalox – unik trippelverkande nagelsvampbehandling

Nalox motverkar nagelsvamp, minskar missfärgning, stärker och jämnar ut de yttre lagren av nageln. Ofta med synlig förbättring redan efter två veckor.

Läs mer