Nalox är en medicinteknisk produkt. Läs bruksanvisningen noga före användning.

Hur fungerar Nalox?

Nalox har en trippelverkande effekt.

Nalox förändrar nagelns mikromiljö genom en patenterad trippelverkande formula. På det här sättet motverkas framtida svampangrepp, fula missfärgningar avlägsnas och nagelns utseende förbättras.

Fungerar Nalox? Nalox är kliniskt bevisat att vara effektivt mot nagelsvamp. Dess fysikalisk anti-fungala effekt bryter ned de svampceller som vanligen orsakar nagelsvamp.

Nalox har en keratolytisk effekt som kan liknas vid en kemisk peeling. Genom att mjuka upp och försiktigt lossa de skadade lagren från nageln jämnar Nalox ut nageln, avlägsnar missfärgningar och förbättrar nagelns generella utseende.

Triple acting stamp

En vanlig anledning till att nageln blir ful och deformerad är att den är för torr. En torr nagel kan brytas, börja flagna och får ofta en gulaktig nyans. Nalox tillför och binder fukt i nageln och återskapar på så sätt fuktbalansen. Detta påverkar nagelns tillstånd och ger dina naglar ett hälsosammare utseende.

Nalox har en fysikalisk antifungal effekt och bryter ned de svampceller som vanligen orsakar nagelsvamp. Nalox har en patenterad lösning som består av propylenglykol, urea och mjölksyra. Produkten innehåller inga konserveringsmedel eller parfym.

Nalox är en behandling av naglar infekterade av nagelsvamp – med trippelverkande effekt

Vi kommer att visa dig varför Nalox är hjälpen du behöver för att fullfölja behandlingen och få en frisk nagel.

Nalox – en trippelverkande nagelsvampbehandling

Nalox behandlar nagelsvamp, normaliserar nagelns tjocklek och minskar missfärgningar på nageln, ofta med synlig förbättring redan efter bara 1 vecka.*

Läs mer
nalox box

Nalox är en medicinteknisk produkt. Läs bruksanvisningen noga före användning.