Nalox är en medicinteknisk produkt. Läs bruksanvisningen noga före användning.

Nalox är hjälpen du behöver.

Snäll mot dig, tuff mot nagelsvamp.

Att behandla nagelsvamp kräver mycket tålamod. Många hoppas att nagelsvamp försvinner av sig själv. Men tyvärr går det inte att önska bort.

Nalox är en unik trippelverkande nagelsvampbehandling. Den motverkar nagelsvamp, minskar missfärgningar och återger naglarna ett friskt utseende. För bästa resultat, börja behandla så fort som möjligt och fullfölj behandlingen.

Nagelsvamp kan vara svår att upptäcka och hantera. En anledning till detta är att infektionen utvecklas under nageln. Det är därför extra viktigt att du påbörjar behandlingen i ett tidigt stadie, och fullföljer den.

Att behandla nagelsvamp kräver normalt 3-6 månader för att uppnå en signifikant förbättring men de flesta användare av Nalox upplever en synbar förbättring redan efter 1 vecka*.

Behandlingstiden varierar beroende hur utbrett tillståndet är initialt och omfattningen av nagelns missfärgning/skada. För bästa resultat, bör behandlingen med Nalox fortsätta tills en frisk nagel har vuxit fram. Börja din behandling idag!


Orsaker nagelsvamp

Nagelsvamp är den vanligaste nagelsjukdomen, men vad är orsaken till nagelsvamp?

Nalox – en trippelverkande nagelsvampbehandling

Nalox behandlar nagelsvamp, normaliserar nagelns tjocklek och minskar missfärgningar på nageln, ofta med synlig förbättring redan efter bara 1 vecka.*

Läs mer
nalox box

Nalox är en medicinteknisk produkt. Läs bruksanvisningen noga före användning.