Nalox behandlar naglar angripna av nagelsvamp eller nagelpsoriasis

Nalox är en unik nagelsvampbehandling – med trippelverkande effekt.

Nalox är ett medel mot nagelsvamp som behandlar naglar vilka har drabbats av nagelsvamp eller nagelpsoriasis och som samtidigt förbättrar utseendet på missfärgade och deformerade naglar. Det är kliniskt bevisat att Nalox är effektivt mot nagelsvamp, reducerar missfärgningar och återger naglarna ett friskt utseende.

Nalox har en fysikalisk antifungal effekt och bryter ned de svampceller som vanligen orsakar nagelsvamp.

Nalox har också en keratolytisk effekt som jämnar ut nagelns yta och tar bort skadad nagelvävnad. Därigenom skapas en tunnare och tåligare nagel utan missfärgningar.

Nalox ökar fuktigheten i nageln, jämnar ut de yttre lagren, förändrar nagelns mikromiljö och förbättrar ytskiktet. Genom att binda fukten i nageln skapar Nalox en starkare och mer funktionell nagel och håller den i gott skick.

Behandling med Nalox kräver ingen läkardiagnos. Nalox är receptfritt och kan köpas på apotek.

Foot image

Nalox har en trippelverkande effekt

  • Nalox har en fysikalisk antifungal effekt och bryter ned de svampceller som vanligen orsakar nagelsvamp.
  • Den kreatolytiska effekten jämnar ut nagelns yttre lager och avlägsnar missfärgningar.
  • Skadad vävnad avlägsnas försiktigt med hjälp av den keratolytiska effekten. Detta skapar en jämnare nagel och motverkar förtjockningar. Genom att binda fukt i nageln skapar Nalox en stark och funktionell yta på nageln.

Nalox är kliniskt bevisat

Nalox är kliniskt bevisat att vara ett effektivt medel mot nagelsvamp, reducera missfärgningar och förbättra nagelns utseende.

Att behandla nagelsvamp kräver tålamod men med Nalox kan första resultaten av behandlingen ofta ses relativt snabbt. En studie visar att de flesta som använt Nalox ser förbättringar i nageln redan efter två veckor och 92% hade sett resultat efter åtta veckor.*

* JCDSA Faergemann et al. 2011: Vol 1 No 3; 59-63

Var kan jag köpa Nalox?

Nalox finns att köpa på de flesta apotek. Det går även att beställa Nalox online från ett nätapotek.

Instruktionsvideo

Se på instruktionsvideon för att lära mer om hur Nalox ska användas.

Nalox – unik trippelverkande nagelsvampbehandling

Nalox motverkar nagelsvamp, minskar missfärgning, stärker och jämnar ut de yttre lagren av nageln. Ofta med synlig förbättring redan efter två veckor.

Läs mer